Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  GRAN RESPOSTA A LA TROBADA DE BÀSQUET PER A COMUNITATS EDUCATIVES

GRAN RESPOSTA A LA TROBADA DE BÀSQUET PER A COMUNITATS EDUCATIVES

29/03/2023

Aquest passat diumenge, el pavelló del Sagrat Cor de Tarragona va acollir la 1a TROBADA DE BÀSQUET PER A COMUNITATS EDUCATIVES, organitzades pel TGN Bàsquet i el nostre consell esportiu. La resposta va estar excel·lent amb la participació de fins a 9 equips, masculins, femenins o mixtes, representatius de l’Escola L’Arrabassada, de l’AEE Elisabeth de Salou, de l’AMPA Cèsar August, de la Universitat Rovira i Virgili i del propi TGN Bàsquet-Sagrat Cor.

 

Durant tot el matí els diferents equips van celebrar dos partidets amb un tarannà totalment participatiu i lúdic, sense resultat i on tothom va tenir l’oportunitat de fer esport d’una manera engrescadora i compartir una bona estona d’activitat física.

 

Davant aquesta primera experiència, que d’alguna forma el que es vol és recuperar l’esperit de les antigues lligues que vàrem poder desenvolupar fa unes quantes temporades dirigides a mares i pares, professorat i personal dels centres educatius i d’altres institucions, amb una readaptació que possiblement pot concretar-se en dissenyar un calendari estable de trobades cada curs escolar, ampliable inclòs en altres modalitats esportives, com podria ser el futbol sala, per exemple.

 

És per aquest motiu que des del CET estem treballant per convocar una nova trobada de bàsquet per a final curs, aprofitant l’experiència i la bona acollida que ha tingut aquesta, intentant també que altres escoles i institucions que puguin estar interessades s’afegeixin a la iniciativa.

 

Dit això, també hem de fer esment que, paral·lelament i simultàniament, vam desenvolupar a les instal·lacions del Col·legi Sagrat Cor la 1a TROBADA TARRAGONÈS DE MINI-BÀSQUET, destinada a infants d’Educació Infantil i de 1r i 2n de Primària, amb 12 equips d’escoles i clubs, provinents tant de l’àmbit federal com dels Jocs Esportius Escolars, omplint de bàsquet formatiu les pistes de l’escola amb un ambient força familiar i, també, amb un esperit totalment participatiu i lúdic.

 

 

Podeu consultar els dos àlbums de fotos als següents enllaços del nostre apartat de Flickr.

 

1a TROBADA BÀSQUET COMUNITAT EDUCATIVES TARRAGONÈS 2022-23 (ADULTS)

- 1a TROBADA MINI BÀSQUET TARRAGONÈS 2022-23

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar