Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADA LA BECA AVRIGA FVSCVS 2023

CONVOCADA LA BECA AVRIGA FVSCVS 2023

27/02/2023

Us notifiquem que podeu consultar, al següent enllaç de la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs/beca-avriga-fvscvs/, les Bases de la BECA AVRIGA FVSCVS 2023, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès amb l’objectiu de fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport i l’activitat física i afavorir la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants.

 

Recordem que aquesta edició està adreçada a les dues modalitats que convoquem habitualment, segons les seves corresponents periodicitats:

- Modalitat I. A un projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o   residents a la comarca, individualment o en grup. El projecte d’investigació té una dotació econòmica de 1.500€, repartit en dos terminis al 50%, projecte guanyador i treball definitiu.

- Modalitat II. Treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2022/23 per estudiants, matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS). El treball guardonat tindrà una dotació en material esportiu de 300€ per l’autor/a i de 300€ pel centre educatiu corresponent.

 

En ambdues modalitats la convocatòria és oberta i hi podran concórrer tots aquells treballs que s’ajustin a l’objecte de la beca, sempre que facin referència a l’esport i l’activitat física en sentit ampli i en qualsevol dels seus àmbits o possibles aplicacions.

 

Els treballs, tal com s’indiquen a les bases, s’han de trametre al Consell Esportiu del Tarragonès, com a màxim, fins al dia 30 de juny de 2023.

 

Per altra banda, pel vostre coneixement, us facilitem també l’enllaç amb la publicació dels diferents treballs guardonats en anteriors edicions.

http://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/beca-avriga-fvscvs/.

 

La convocatòria està adreçada a tot el sector esportiu professional en sentit ampli; com també, pel que respecta als centres d’ensenyament, als i les alumnes que hagin realitzat treballs de recerca o de síntesi amb temàtica esportiva o relacionada amb l’esport i l’activitat física.

 

 

Notícia COPLEFC:  

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar