Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  SE CELEBRA LA III JORNADA DE FORMACIÓ PER AL VOLUNTARIAT CET-APiFV

SE CELEBRA LA III JORNADA DE FORMACIÓ PER AL VOLUNTARIAT CET-APiFV

23/01/2023

El passat dimecres 18 de gener de 2023 es celebra la III jornada de formació per l'important equip de voluntaris i voluntàries del CET-APiFV, de forma totalment gratuïta, la qual es va fer a les instal·lacions del Consell Esportiu del Tarragonès amb una durada de dues hores.

 

El professor Angel González Corbacho, llicenciat INEFC i professor matèria Primers Auxilis dels Cursos de l’Escola Catalana de l’Esport, va impartir una classe sota el nom "Tècniques bàsiques de Primers Auxilis i aplicació cadena de supervivència". Els participants van aprendre a identificar els elements de risc per a la seguretat i la salut en diverses situacions, entorns i contextos per prevenir-los i a conèixer les tècniques bàsiques de primers auxilis i d’atenció a persones accidentades, entre d'altres.

 

Cal destacar, que a més d'aprendre i confirmar coneixements sobre Primers Auxilis, van gaudir de la formació, especialment, en les part pràctiques.

 

 

Àlbum de fotografieshttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720305347461

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar