Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  NOVA CONVOCATÒRIA DEL CURS MONITORS/ES ÀMBIT POLIESPORTIU

NOVA CONVOCATÒRIA DEL CURS MONITORS/ES ÀMBIT POLIESPORTIU

09/11/2022

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb conveni i l’autorització de l’ESCOLA CATALANA DE L’ESPORT convoca un nou CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius; formació que faculta als alumnes que es puguin donar-se d’alta al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC).

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per aconseguir el títol, és imprescindible haver superat les següents accions formatives:

- BLOC COMÚ CIATE. 15h.

BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35h.

BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.

- CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h (és necessari haver fet els blocs anteriors)

- PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 horesCERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.


La formació, programada de manera intensiva i presencial amb el període de vacances de Nadal, es desenvoluparà del 17 de desembre de 2022 al 14 de gener de 2023 a l'Institut Torredembarra i a la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra. Cal tenir en compte que les places són limitades.

La seva convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la distribució horària, es poden consultar al següent enllaç de la nostra web:
https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ: dimarts 13 de desembre de 2022 (places limitades).

INSCRIPCIÓ. On-line accedint a l’enllaç: https://cutt.ly/7NH198L


Més informació trucant al 977 24 94 84 o enviant un correu electronic a info@cetarragones.cat

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar