Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA CURSA INCLUSIVA I ADAPTADA DE TARRAGONA ES CONSOLIDA A LA SEVA 2a EDICIÓ

LA CURSA INCLUSIVA I ADAPTADA DE TARRAGONA ES CONSOLIDA A LA SEVA 2a EDICIÓ

24/10/2022

El dissabte 22 d'octubre de 2022 es va celebrar un segona edició força participativa de la Cursa Inclusiva i Adaptada de Tarragona al Parc Francolí del municipi. L'activitat, que va iniciar a les 11 del matí, va estar desenvolupada per la Fundació Onada, pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i pel Consell Esportiu del Tarragonès, amb el control tècnic del Club Gimnàstic de Tarragona i el suport de difernents entitats i centres del territori.


La jornada va consistir en un conjunt de proves on esportistes de capacitats diverses van gaudir d'una competició esportiva plena d'emocions. Es va iniciar amb una cursa de vint metres, continuant posteriorment amb altres curses de quaranta i seixanta metres. La cursa més llarga es va disputar al final de la celebració sumant un quilòmetre on primer van participar esportistes amb caminadors o cadira de rodes i, a continuació, una nova cursa a peu. Es van sumar fins a cent participacions en el total de les proves i també es va gaudir del ball de la gegant Frida de la mà dels mateixos esportistes acompanyat pels aplaudiments de tot el públic.

Les persones participants provenien d'entitats socials i educatives de Tarragona del sector de la diversitat funcional i es va comptar també amb la participació activa de la Fundació Estela, l'AMPA del Col·legi de les Dominiques de Tarragona, les associacions Astafanies i Todos en Azul, l'escola SOLC i el Centre d'Educació Especial San Rafael, que també varen aportar el necessari per acabar de completar l'èxit de la jornada sumant detalls com l'entrega de medalles, senyalització amb pictogrames, bosses de regal, entre d'altres col·laboracions.

Des del Consell Esportiu del Tarragonès volem valorar l'importància d'aquesta activitat que ja es du a terme anualment per donar possibilitat a totes les persones a gaudir de l'esport de forma inclusiva i igualitària.

Podeu consultar l'àlbum fotogràfic a https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720303144398 i el registre de participació al següent enllaç https://www.cetarragones.cat/cohesio-social/altres-actuacions-de-cohesio-social-i-esport-inclusiu/

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar