Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA GALA DELS PREMIS AVRIGA FVSCVS 2022 SE CELEBRARÀ AL MORELL

LA GALA DELS PREMIS AVRIGA FVSCVS 2022 SE CELEBRARÀ AL MORELL

18/09/2022

El Consell Esportiu del Tarragonès organitza un any més la Gala dels Premis Avriga Fvscvs. Enguany, l'amfitrió de la Gala 2022 serà l'Ajuntament del Morell i es celebrarà el proper divendres 7 d'octubre a les 18:30h al Teatre Auditori Municipal.

 

Els Premis Avriga Fvscvs s'han convertit en un marc referencial on una gran part de l'esport comarcal s'hi veu representat. En aquesta catorzena edició, on es lliuraran un total de 24 guardons, es vol continuar oferint un reconeixement públic al treball i a la promoció de l'esport en edat escolar i al foment de l'esport del Tarragonès.

 

Primerament, es farà el lliurament de múltiples Distincions Especials a esportistes, equips o entitats que els diversos ajuntaments de la comarca han volgut destacar i posar en reconeixement per la seva trajectòria i als seus mèrits esportius. A continuació, s'efectuarà l'entrega de la Beca Avriga Fvscvs '22 a un dels treballs de recerca o de síntesi presentats, relacionats amb l’àmbit esportiu i realitzats durant el curs acadèmic 2021/22. Finalment, es durà a terme l'entrega dels diferents guadons de les 12 categories dels Premis Avriga Fvscvs 2022.

 

La Gala serà retransmesa en directe per la plataforma de Youtube i de Facebook perquè tothom la pugui seguir, gaudir i compartir al moment.

 

 

Més informació: https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

 


documents adjunts

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar