Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  MINIFUTBOL TARRAGONÈS ES REUNEIX AL CET PER IMPULSAR I INFORMAR SOBRE LES LLIGUES DE F5 I F7

MINIFUTBOL TARRAGONÈS ES REUNEIX AL CET PER IMPULSAR I INFORMAR SOBRE LES LLIGUES DE F5 I F7

26/09/2022

El passat dilluns 19 de setembre es va celebrar la reunió assembleària de Minifutbol Tarragonès per les competicions de Futbol 7 i de Futbol 5 PMET per adults a la seu del Consell Esportiu del Tarragonès. Es va presentar la nova temporada informant de les seves novetats, normatives i plantejament de desenvolupament, entre d'altres.Aquesta temporada, es durà a terme el XLIII Torneig Patronat Municipal d'Esports de Tarragona de Futbol 5. L'inici de la lliga, juntament amb la de Futbol 7, iniciarà aquest octubre i finalitzarà el maig de 2023. Es garanteixen 20 partits per lliga, els quals es jugaran de dilluns a dijous per Futbol 7 i de divendres a dissabte per Futbol 5.

 


Les lligues de Minifutbol Tarragonès, segueixen rebent nous equips ampliant progressivament el seu nombre de participants. Recordem que la data límit d'inscripció de nous equips és el 30 de setembre.

 

 

Més informació: https://minifutboltarragones.mygol.es/content/101

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar