Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CELEBRADES LES REUNIONS DELS JURATS DELS PREMIS I DE LA BECA AVRIGA FVSCVS 2022

CELEBRADES LES REUNIONS DELS JURATS DELS PREMIS I DE LA BECA AVRIGA FVSCVS 2022

09/09/2022

Aquest passat dijous, 8 de setembre, varen tenir lloc les corresponents reunions dels jurats de la Beca i dels Premis Avriga Fvscvs 2022, respectivament. En primer lloc, el jurat de la Beca va analitzar i deliberar els treballs presentats a la convocatòria que aquest any corresponia a la modalitat de Treballs de recerca o síntesi d'estudiants realitzats durant el curs 2021/22. Van ser 6 els treballs de recerca rebuts, provinents de 4 instituts de la comarca: Martí i Franqués de Tarragona; Collblanc de la Canonja, Torredembarra i Vila-seca, tots ells amb un òptim grau de interès, estructuració i aplicabilitat.

La composició del jurat de la Beca, escollit a proposta de la comissió directiva del CET i presidit per la Sra. Estefania Serrano, va estat integrat per diferents professionals i docents de l'àmbit educatiu i universitari, com la Sra. Elisa Vedrina, el Sr. Pau Arbós i el Sr. Carlos Garcia, que han aportat la seva visió acadèmica i rigor metodològic per tal de definir el treball mereixedor del primer premi.

Tot seguit, es va procedir a la reunió del jurat dels Premis que, en aplicació del qeu contemplen les bases, va estar integrat per les següents persones: Presidenta del jurat, Sra. Estefania Serrano (presidenta del CET); Vocals: Sra. Carmina Blay (Representant Territorial a Tarragona de la Secretaria General de l'Esport); Sr. Eloi Calbet (alcalde del Morell); Sr. Albert Ribas (Institut El Morell) Sra. Natàlia Miquel (PME Tarragona); Sr. Berni Álvarez (esportista reconegut prestigi); Francesc Joan (en representació dels mitjans de comunicació) i el Sr. Pere Valls (vicepresident CET). Actua com a secretari el Sr. Pau Arbós (membre de la comissió assessora del CET).

El jurat va debatre i dictaminar en profunditat sobre les 25 candidatures presentades per un ampli ventall d'agents i entitats esportives de la comarca a les 12 categories convocades en la present edició. 

La Gala de Lliurament dels corresponents guardons tindrà lloc el dissabte 7 d'octubre en jornada de tarda al Centre Cultural del Morell. A l'acte de lliurament, també s'afegiran les diferents distincions directes que hagin presentat els ajuntaments de la comarca, tal com també es regula a la convocatòria dels Premis.

Més informació a https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar