Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ELS CAMPUS MULTIESPORTIUS I CURSETS DE NATACIÓ D'ESTIU SUPEREN POSITIVAMENT EL MES DE JULIOL

ELS CAMPUS MULTIESPORTIUS I CURSETS DE NATACIÓ D'ESTIU SUPEREN POSITIVAMENT EL MES DE JULIOL

04/08/2022

En el 4 de juliol de 2022 es van iniciar els campus multiesportius d'estiu d'Altafulla, de Renau i de Perafort i Puigdelfí, organitzats pel Consell Esportiu del Tarragonès de la mà dels respectius ajuntaments implicats. Aquest any, els campus s'han treballat, específicament, per la realització de jocs en equip i cooperatius sota l'eslògan "Juguem en equip". Afortunadament, s'han pogut desenvolupar amb total normalitat sense afectacions derivades de la ja passada pandèmia pel virus Covid-19. A més a més, s'han completat també els cursets de natació realitzats a Vilallonga i a El Catllar, també organitzats pel CET amb els respectius ajuntaments.

 

El campus d'estiu d'Altafulla s'ha caracteritzat per oferir una doble opció esportiva: multiesport i bàsquet. De manera ininterrompuda, els nois i les noies inscrites han gaudit de múltiples activitats esportives i a la piscina al llarg dels dies en tots els torns, que recordem, encara és possible realitzar noves inscripcions pels següents torns disponibles.

 

A Perafort i Puigdelfí, es va concloure el campus d'aquest any en el seu últim torn finalitzant el passat divendres 29 de juliol. El conjunt de nens i nenes han pogut fruir al llarg del campus d'activitats esportives de tota mena. També s'han divertit jugant en les activitats d'aigua, com també, a la piscina.

 

El campus d'estiu de Renau, aquest any, ha realitzat un únic torn del 18 de juliol al 22 de juliol. Tanmateix, les inscripcions continuen obertes amb la possibilitat que s'hi puguin desenvolupar nous torns. El conjunt de participants han gaudit molt de les activitats. Han fet diferents jocs esportius en equip, activitats d'expressió corporal, treballs manuals, jocs d'aigua, entre d'altres. També van passar-ho molt bé durant el temps de piscina, la qual ajudava a minimitzar les onades de calor del moment.

 

A Vilallonga i a El Catllar s'hi van dur a terme els cursets de natació, tant d'iniciació com de perfeccionament. Han acabat satisfactòriament realitzant dues quinzenes al llarg d'aquest mes de juliol.

 

 

ÀLBUMS DE FOTOGRAFIES - CAMPUS D'ESTIU 2022

 

- ALTAFULLAhttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720300969766

- PERAFORT I PUIGDELFÍhttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720301042630

- RENAUhttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720300854254

 

 

CURSETS DE NATACIÓ - EL CATLLAR I VILALLONGAhttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720301052914

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar