Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CURS DE MONITOR/A D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU COMPLETA SATISFACTÒRIAMENT

EL CURS DE MONITOR/A D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU COMPLETA SATISFACTÒRIAMENT

02/08/2022

El curs de monitor/a d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu CIATE ha completat aquest passat dissabte 29 de juliol satisfactòriament. L'alumnat que hagi superat els requeriments necessaris, tindrà la possibilitat d'obtenir el ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya), el qual és imprescindible per monitorar activitats esportives que acredita  a les persones que exerceixen les activitats professionals regulades a la Llei 3/2008 de l'exercici de les professions de l'esport.

 

Aquest important curs, que va iniciar el 27 de juny, s'ha dut a terme a les instal·lacions municipals de Tarragona gestionades pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona. El mateix consta de quatre blocs teòric-pràctics de 100 hores totals i un període de pràctiques de 150 hores. Cal destacar el bon ritme i companyonia que s'hi va respirar, especialment, en les formacions pràctiques.

 

Els Serveis Sanitaris de Tarragona i Protecció Civil de Tarragona van proveir de material de primers auxilis, que és també un bloc indispensable del curs.

 

 

Àlbum de fotografies: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720301004523

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar