Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  El XXV aniversari de les Jornades Esportives per a discapacitats intel·lectuals se celebra amb magnificència

El XXV aniversari de les Jornades Esportives per a discapacitats intel·lectuals se celebra amb magnificència

15/07/2022

Ahir, 14 de juliol de 2022, es va celebrar el XXV aniversari de les Jornades Esportives per a persones amb discapacitat intel·lectual organitzades per la Fundació Onada i el Consell Esportiu del Tarragonès que va tenir lloc al parc municipal Torre d'en Guiu de El Catllar. Les primeres jornades esportives desenvolupades pel Consell Esportiu del Tarragonès van tenir lloc l'any 1996 posant en pràctica els valors esportius i socials. El XXV aniversari va ser també la cinquena de les XXVI jornades esportives celebrades aquest any per aquest col·lectiu tan important: 5 de maig a Torredembarra, 19 de maig a La Canonja, 2 de juny a El Morell, 7 de juny a La Secuita i el 14 de juliol a El Catllar.

 

En la festa d'aniversari hi van participar múltiples entitats de centres ocupacionals del Tarragonès i d'altres comarques properes, sumant un total de més de 150 esportistes. Van assistir-hi Aprodisca de la Selva del Camp, la Associació Taller Baix Camp de Reus, Estela de Tarragona, Ginac de Valls, Onada de Tarragona, Onada de Torredembarra, Santa Teresa de El Vendrell, Topromi de Tarragona, SOLC de Tarragona i Aprodisca de Montblanc. Les persones participants van poder realitzar múltiples activitats esportives i lúdiques com tenis desenvolupat pel Club de Tenis El Catllar, pàdel pel TCP Tot Pàdel El Catllar, toc-bol de la mà del Sr. Manuel Núñez i floorball pel Club d'Hockei de Vila-Seca. Acompanyant tota mena de jocs lúdics, la Srta. Thais Renart engrescava al conjunt dels participants en una activitat de ball molt animada i enèrgica.

 

Un cop finalitzades les activitats ludic-esportives, es va fer l'entrega d'obsequis a totes les entitats i institucions participants i vinculades a les importants jornades esportives en agraïment a tot el seu suport i implicació fent-les possible dedicant-hi els seus recursos. La presidenta del CET, Srta. Estefania Serrano, va destacar la importància de l'existència d'aquestes jornades esportives i de la seva tasca social, tant vital com necessària. També va mostrar un càlid agraïment a les institucions implicades per la seva col·laboració amb el desig de continuar per aquest camí any rere any. Per tant, tots i totes les representants d'entitats i institucions van pujar a l'escenari per rebre l'obsequi i les samarretes commemoratives de la gran festa esportiva amb el dibuix de la guanyadora del premi del concurs de dibuix de la Srta. Leyre Lara. La resta de dibuixos finalistes també van ser exposats en un mural juntament amb el record de les samarretes de les celebracions anteriors.

 

Posteriorment, algunes entitats i esportistes van poder gaudir d'un aperitiu ofert per l'Ajuntament de El Catllar i de la piscina municipal, tot acompanyats de música festiva fins al migdia, que ja va concloure la celebració.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar