Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET I MINIFUTBOL CATALUNYA RUBRIQUEN L’ACORD PER POTENCIAR EL FUTBOL EN EL LLEURE PER ADULTS

EL CET I MINIFUTBOL CATALUNYA RUBRIQUEN L’ACORD PER POTENCIAR EL FUTBOL EN EL LLEURE PER ADULTS

11/07/2022

Aquest passat dijous 7 de juliol, el Consell Esportiu del Tarragonès i Minifutbol Catalunya SL van rubricar, amb la signatura del corresponent conveni, l’acord de projectar conjuntament lligues de lleure per adults i veterans de diferents modalitats de futbol i futbol sala. Actualment, aquesta vinculació ha permès que, en aquesta primera temporada 21/22 de certa normalitat, s’hagin pogut desenvolupar les lligues regulars, sota la denominació genèrica de Minifutbol Tarragonès, de Futbol 11 veterans (33 equips), de Futbol 7 adults (21 equips) i de Futbol Sala del PME Tarragona (14), a més d’altres competicions puntuals complementàries. L’objectiu de l’acord es continuar potenciant i optimitzant aquestes convocatòries i també de noves, com la modalitat de futbol 6 o de futbol 7 femení, i de tornejos específics, sempre intentat oferir una proposta de campionats amb uns processos i plantejaments innovadors i avançats dins de la gestió del lleure esportiu.

 

A l’acte de la signatura, en representació del consell esportiu, va assistir la nostra presidenta, Estefania Serrano, acompanyada del vocal tresorer, Josep Maria Adam; Minifutbol Catalunya va estar representat pel seu director, Josep Esparza.

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar