Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LA TROBADA LÚDIC-ESPORTIVA DEL PLA D'ENTORN DE TARRAGONA RESULTA UN ÈXIT

LA TROBADA LÚDIC-ESPORTIVA DEL PLA D'ENTORN DE TARRAGONA RESULTA UN ÈXIT

15/06/2022

El 14 de juny de 2022 es va dur a terme una molt bona trobada lúdic-esportiva del Pla d'Entorn de Tarragona a les instal·lacions municipals de l'Anella Mediterrània de Tarragona. Va ser organitzada pel CET amb el suport del Patronat Municipal d'Esport de l'Ajuntament de Tarragona. En la trobada matinal hi van participar els alumnes de segons de secundària dels instituts Collblanc, Mediterrani i Pont del Diable, sumant un total de més de 170 participants.


Els alumnes van poder gaudir de múltiples activitats lúdic-esportives, repartides en tres estacions subdividides en dues activitats per estació. En el velòdrom municipal es van practicar jocs tradicionals de tota mena i un ball de ritmes urbans que va ser tot un èxit. Dins del pavelló municipal, l'alumnat va practicar toc-bol i vòlei, dos esports molt dinàmics. En el camp municipal de rugbi, es van dur a terme dos altres esports emergents com el beisbol i el rugbi que, tot i la calor i el sol, va despertar l'interès i la curiositat per jugar de tots i totes les participants.


La trobada va finalitzar agrupant a tot l'alumnat al velòdrom per realitzar un ball grupal on tothom va poder gaudir practicant el ball après en l'activitat de ritmes urbans.

 

 

Àlbum de fotografies:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720299813535

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar