Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  PROFITOSA XIII JORNADA DE FORMACIÓ PER A PROFESSORAT D'EDUCACIÓ FÍSICA DE SECUNDÀRIA 2022

PROFITOSA XIII JORNADA DE FORMACIÓ PER A PROFESSORAT D'EDUCACIÓ FÍSICA DE SECUNDÀRIA 2022

31/05/2022

El dissabte 28 de maig es va dur a terme la XIII Jornada de formació per a professorat d'Educació Física de 2022, organitzat pel Centre de Recursos pedagògics del Tarragonès i pel CET, amb la col·laboració de l'Institut Cal·lípolis i dels diferents formadors i entitats implicades. La jornada es va celebrar a les instal·lacions del Campus Educatiu de Tarragona, a la sala d'actes de l'edifici Lluís Vives i al camp de beisbol.


L'objectiu de la formació va ser facilitar la pràctica docent i donar recursos didàctics i materials, facilitant l'actualització i desenvolupament professional del professorat d'Educació Física com també conèixer noves pràctiques esportives. La jornada formativa va estar oberta a l'assistència i participació d'altres agents esportius vinculats a l'esport escolar, com coordinadors, estudiants universitaris o graus en EF i monitors esportius.


Després d'una interessant introducció de la mà de l'inspector cap del CRP, de la Representació Territorial de l'Esport a Tarragona Srta. Carmina Blay i de la presidenta del CET Srta. Estefania Serrano, es van realitzar diverses conferències o tallers pràctics. Primerament, es va dur a terme una molt rica conferència de la mà del Sr. Ignasi Duch Gavaldà "Decret de l'Educació Bàsica. Repensar l'E.F. del segle XIX", que va donar lloc a un debat constructiu ple d'aportacions. Tot seguit, la Srta. Lidia Pérez Muñoz va plantejar un taller sobre nutrició en l'àmbit escolar "Com ensenyar alimentació perquè serveixi d'alguna cosa", que va sorprendre els participants. Finalment, el Sr. Marc Sangüesa Vidal va portar a cap un taller pràctic de beisbol "El beisbol a l'escola" de la mà del Club de Beisbol Wolves de Tarragona, apropant un nou esport emergent al conjunt del professorat.

 

 

Àlbum de fotografies: 

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720299406628

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar