Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  LES CÀPSULES D'APRENENTATGE COOPERATIU ARRIBEN AL PROFESSORAT D'EDUCACIÓ FÍSICA DEL TARRAGONÈS

LES CÀPSULES D'APRENENTATGE COOPERATIU ARRIBEN AL PROFESSORAT D'EDUCACIÓ FÍSICA DEL TARRAGONÈS

20/05/2022

El dissabte 14 de maig de 2022 es va dur a terme una trobada pedagògica dins del Pla de Formació de la zona del Departament d'Educació destinada al col·lectiu de professors i professores d'Educació Física de primària. En aquesta trobada s'hi van realitzar un conjunt de tres càpsules d'aprenentatge cooperatiu a l'Educació Física amb l'objectiu d'iniciar i donar a conèixer noves propostes en la metodologia cooperativa, amb reconeixement oficial per part del Departament i obertes també a l'alumnat i professorat de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Les càpsules formatives es van fer a l'Institut Torredembarra durant el matí de la mà de l'equip de formadors Mar Tarrés i Pere Casals, grup de l'Institut de ciències de l'Educació Física de Girona i de la UAB. S'hi van dur a terme tres càpsules: Codi secret (Cicle Inicial), Som artistes (Cicle Superior), Caçadors de diamants (Cicle mig/superior).

 

El conjunt de professorat va gaudir i aprendre de forma activa i participativa al llarg de les càpsules cooperatives experimentant de primera mà les noves tècniques i recursos. Cada càpsula comptava amb un material específic molt engrescador on s'hi feien alhora múltiples jocs i activitats relacionats en la cooperació col·lectiva per arribar a assolir objectius comuns. Van destacar les modernes tècniques d'ensenyament cooperatiu i la pràctica dels valors de respecte, cooperació i treball en equip, entre d'altres.

 

 

Àlbum de fotografies: 
https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720299017262

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar