Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  TORNEN LES TROBADES I JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

TORNEN LES TROBADES I JORNADES ESPORTIVES PER A PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL

13/05/2022

Una de les senyes identitàries del Consell Esportiu del Tarragonès és i ha estat l'Àrea de Cohesió Social i Esport inclusiu que s'ha enfortit any rere any de manera ascendent i progressiva.

 

El passat 29 d'abril es va celebrar la "Trobada Esportiva per a Escoles d'Educació Especial" en la seva 14ª edició amb una participació de 111 esportistes. Una trobada realitzada al Campus Educatiu del Tarragonès gestada conjuntament amb l'Escola SOLC i l'Institut Cal·lípolis. Aquesta última edició es va enfocar a la pràctica d'esports d'implements com el tenis, el bàdminton, el beisbol, el pàdel i el tenis taula. Els alumnes de l'Institut Cal·lípolis van preparar activitats amb múltiples nivells de dificultat i, conjuntament amb els nostres indispensables voluntaris APiFV, van guiar al conjunt d'esportistes per les cinc estacions esportives. En les activitats hi van participar també activament les entitats esportives "Pàdel amb tu" i el Club de beisbol Wolves de Tarragona.


A més a més, de la mà de la Fundació Onada, tornen les Jornades Esportives per a persones amb diversistat funcional, aquest any, en la seva 26ª edició. El passat dijous 5 de maig es va dur a terme la primera trobada poliesportiva a les instal·lacions de la zona esportiva municipal de Torredembarra. Les persones esportistes van gaudir dels esports de tenis, petanca i toc-bol, amb ganes de continuar en la següent trobada que tindrà lloc el dijous 19 de maig a l'Institut Collblanc de La Canonja. En conjunt, es realitzaran un total de cinc jornades esportives on els esportistes també hi practicaran tenis taula, bitlles catalanes, fitball, festa de jocs, activitats aquàtiques i activitats musicals, entre d'altres.

 

Àlbum de fotografies

14ª Trobada d'Escoles d'Educació Especial:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720298803362

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar