Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ELS PALLARESOS ACOLLIRÀ UNS JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS

ELS PALLARESOS ACOLLIRÀ UNS JOCS ESPORTIUS MUNICIPALS

26/04/2022

El municipi de Els Pallaresos acollirà uns Jocs Esportius on hi podran participar els seus habitants. Aquesta important iniciativa ha estat organitzada per l'Ajuntament de Els Pallaresos, per Ranking Games, per la Penya del Barça de Els Pallaresos i pel Consell Esportiu del Tarragonès. Una mostra de projectar línies de col·laboració entre les institucions i entitats co-organitzadores per possibilitat i optimitzar diferents actuacions i programes esportius per a tothom.

 

La presidenta del CET, la Srta. Estefania Serrano, va dur a terme la presentació dels jocs conjuntament amb el primer tinent alcalde i regidor d'esports de Els Pallaresos, el Sr. Jordi Sans i el representant de Raking Games, Sr. Mario Rigau. Es va destacar la necessitat d'aquesta iniciativa després dels dos anys de pandèmia que van afectar la possible organització d'esdeveniments d'aquestes característiques i la valorització de les pràctiques saludables i de la cohesió social.

 

Els Jocs Esportius Municipals tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de juliol. Es practicaran esports variats com bàsquet 3x3, escacs, sogatira, tenis taula, futbolí, running, curses de velocitat i petanca. Cal destacar que els diners recaptats es destinaran a projectes de Creu Roja.

 

 

 

Més informació i inscripció: https://rankingames.world/elspallaresos/

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar