Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ELS CAMPUS DE SETMANA SANTA HAN TORNAT AMB FORÇA

ELS CAMPUS DE SETMANA SANTA HAN TORNAT AMB FORÇA

19/04/2022

Tornen amb força empenta els Campus esportius de Setmana Santa 2022, dos casals coorganitzats pel Consell Esportiu del Tarragonès i els ajuntaments de Torredembarra i de La Pobla de Mafumet, respectivament. Ambdós campus es van iniciar el passat dilluns 11 fins al dijous 14 d'abril; quatre dies on els nens i nenes a partir de 3 anys varen practicar múltiples esports i jocs esportius de tota mena, destacant particularment les activitats amb bicicleta, activitats aquàtiques a la piscina i inflables a Torredembarra i la sortida de la Pobla de Mafumet a l’espai lúdic de salts de Salting Tarraco.

 

La participació conjunta dels campus ha estat molt positiva sumant un total de 163 esportistes amb moltes ganes de gaudir i compartir aquests dies de vacances, amb una mostra molt ferma de reactivació esportiva, que esperem seguir gaudint en aquest proper estiu amb les diferents convocatòries que estem gestionant amb diferents ajuntaments del Tarragonès.

 

Afortunadament, la situació de pandèmia no ha afectat en la realització dels campus i s'han pogut desenvolupar amb total normalitat.

 

 

Àlbum de fotografies - Campus Multiesport de Torredembarra:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720298221590

 

Àlbum de fotografies - Campus Multiesportiu de La Pobla de Mafumet:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720298221450

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar