Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ALTA PARTICIPACIÓ EN LA VIII CAMINADA "A BON PAS FEM SALUT" 2022

ALTA PARTICIPACIÓ EN LA VIII CAMINADA "A BON PAS FEM SALUT" 2022

07/04/2022

Ahir 6 d'abril, en commemoració del Dia Mundial de l’Activitat Física, es va dur a terme la VIII Caminada "A bon pas fem salut" amb prop de 250 participants. La caminada, va ser organitzada per un conjunt d'entitats i d'institucions que creuen i posen en valor la pràctica esportiva diària i els hàbits saludables, essent els promotors directes la Universitat Rovira i Virgili, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona, l'Ajuntament de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès; amb el suport del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, el Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona. També es va comptar amb la col·laboració del l'Associació Contra el Càncer a Tarragona, el COPLEFC, el Port de Tarragona i el conjunt de voluntaris i voluntàries d'APiFV.

 

La caminada, de poca dificultat i adreçada a persones de totes les edats, es va realitzar amb completa normalitat i bon ambient. Es va iniciar fent amb l’habitual escalfament previ dirigit per un membre del COPLEFC amb una esplanada del Camp de Mart de Tarragona ben plena. Durant el recorregut, els participants van gaudir d'un excel·lent clima solejat i van seguir els guies fins al Santuari de Llorito de Tarragona, tot tornant després al mateix punt de trobada. El conjunt de l'activitat va durar aproximadament dues hores. En arribar, els participants van poder recollir la corresponent samarreta de l'esdeveniment, després d’una satisfactòria jornada d’activitat física per a tothom.

 

 

Àlbum de fotografies: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720297925954

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar