Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ÈXIT DE LA V TROBADA LÚDICA-ESPORTIVA DE LES ESCOLES DE PONENT DE TARRAGONA

ÈXIT DE LA V TROBADA LÚDICA-ESPORTIVA DE LES ESCOLES DE PONENT DE TARRAGONA

31/03/2022

Ahir dimecres 30 de març els i les alumnes de diferents escoles del barri de ponent de Tarragona, vinculades al Pla d'Entorn i al Pla Català de l'Esport a l'Escola, van participar en la 5ª Trobada lúdica-esportiva Escoles de Ponent fent activitats organitzades pels alumnes de l'Institut Cal·lípolis i del grau universitari d'Educació Primària de la Universitat Rovira i Virgili, amb la coorganització de l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona, el Consell Català de l'Esport i el Consell Esportiu del Tarragonès.

Les múltiples activitats es van desenvolupar en els camps de futbol de Torreforta i de La Granja. Els dos grups d'alumnat dels organitzadors varen preparar un seguit de jocs esportius no competitius on es posaven en pràctica i es fomentaven els valors esportius, el desenvolupament de valors ètics i el foment d'hàbits de vida saludable.

 

Les activitats es van dur a terme durant tot el matí amb una excel·lent participació fins a 628 alumnes dels 9 centres escolars de Ponent: l’Escola Joan XXIII, l’Escola de Bonavista, l’Escola Torreforta, l’Escola Els Àngels, l’IE Mediterrani, l’Escola Campclar, el Col·legi La Salle de Torreforta, l’Institut Collblanc i l'Institut Torreforta. Tots els seus alumnes van participar d'una manera activa, fent tota mena de jocs força engrescadors.

 

En finalitzar les activitats, les escoles es van sumar en un ball conjunt de caràcter festiu i es van fer un seguit de fotografies grupals pel record.

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar