Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  MANIFEST EN CONTRA DE LA GUERRA A UCRAÏNA

MANIFEST EN CONTRA DE LA GUERRA A UCRAÏNA

04/03/2022

El Consell Esportiu del Tarragonès se suma al manifest en contra de la guerra a Ucraïna de la UCEC, com també de tots els conflictes bèl·lics i de qualsevol mena de violència.

 

 


 

 

Els Consells Esportius de Catalunya, seguint en el seu posicionament en favor de la pau, condemnem els atacs militars russos contra la població ucraïnesa, que ja han generat morts, sofriment i una greu crisi humanitària amb milers de refugiats.

 

Els Consells Esportius estem compromesos amb la pau i la defensa dels drets humans. És per això que rebutgem, ara i sempre, qualsevol mena de violència i agressió.

 

Des dels Consells Esportius traslladem el nostre suport al poble d’Ucraïna, especialment a la comunitat d’ucraïnesos que resideix al nostre país, que viu des de la distància la impotència, la por, la tristor i la incertesa d’una guerra a casa seva.

 

Els Consells Esportius de Catalunya sempre serem al costat de la defensa de la pau i dels drets i les llibertats dels pobles i de tots els ciutadans i ciutadanes de tot el món.

 

 

Слава Україні!

 

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar