Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCADA LA BECA AVRIGA FVSCVS 2022 (Treballs recerca estudiants)

CONVOCADA LA BECA AVRIGA FVSCVS 2022 (Treballs recerca estudiants)

17/02/2022

Us notifiquem que podeu consultar, al següent enllaç de la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs/beca-avriga-fvscvs/, les Bases de la BECA AVRIGA FVSCVS 2022, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès amb l’objectiu de fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport i l’activitat física i afavorir la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants.

 

Per aquesta edició, la convocatòria està adreçada únicament a la Modalitat II:

- Treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2021/22 per estudiants matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

 

La convocatòria és oberta i hi podran concórrer tots aquells treballs que s’ajustin a l’objecte de la beca, sempre que facin referència a l’esport i l’activitat física en sentit ampli i en qualsevol dels seus àmbits o possibles aplicacions.

 

La dotació del premi de recerca realitzat per alumnes de centres escolars i  instituts  tindrà una dotació de 600 € en material esportiu, repartits en parts iguals:

- 300 € en material esportiu per al centre escolar.

- 300 € en material esportiu per a l’autor/a del treball.

Recordem que la Modalitat (I) de Projectes de treballs d’investigació té una periodicitat bianual i es convocarà de nou a l’edició del Curs 2022/23.

 

Els treballs, tal com s’indiquen a les bases, s’han de trametre al Consell Esportiu del Tarragonès, com a màxim, fins al dia 30 de juny de 2022.

 

Per altra banda, pel vostre coneixement, us facilitem també l’enllaç amb la publicació dels diferents treballs guardonats en anteriors edicions.

http://www.cetarragones.cat/formacio/suport-didactic-biblioteca-i-videoteca/beca-avriga-fvscvs/.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar