Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  El PORT DE TARRAGONA DE NOU ESCENARI DELS ESCACS ESCOLARS

El PORT DE TARRAGONA DE NOU ESCENARI DELS ESCACS ESCOLARS

15/02/2022

El Refugi nº 1 del Port de Tarragona, ha estat de nou un magnífic escenari per poder desenvolupar la Fase Comarcal del Tarragonès d'Escacs dels Jocs Esportius Escolars. Fins a un total de 114 escaquistes d'edat escolar han participat durant tres dissabtes consecutius en el campionat, provinents tant de centres escolars, com també de clubs, ja que la fase també està oberta a escaquistes de l'àmbit federat.

A la tercera i darrera jornada, celebrada el passat dia 12 de febrer, es va procedir als lliuraments de trofeus als/les tres jugadors/es que van assolir els primers llocs a la classificació general de cada categoria, com també diplomes als tres primers/eres de cada modalitat, escoles (JEEC) o club (federats). Paral·lelament a la classificació individual, també es varen atorgar els trofeus d'equips per escoles a les tres primeres escoles, tenint en compte els resultats de les 3 categories de l'Etapa de Primària.

A l'acte del lliurament, vàrem gaudir de la presència de la Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Sra. Carmina Blay; de la Directora del Port-Ciutat del Port de Tarragona, Sra. Montserrat Adan; de la presidenta del CET, Sra. Estefania Serrano i del vicepresident esportiu, Sr. Xavier Prim.

 

Finalment, us informem també que el Port de Tarragona també acollirà, els dissabtes 5, 12 i 19 de març, la Fase Territorial del Camp de Tarragona d’Escacs, amb la participació d’escaquistes provinents de 5 comarques (Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà i Tarragonès).

Podeu consultar els resultats finals de cada categoria al següent enllaç:

https://www.cetarragones.cat/documents/38554resultats-fase-comarcal-jeec-escacs-21-22.pdf

Teniu a la vostra disposició l'àlbum amb un recull fotogràfic al nostre apartat de Flickr:

https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar