Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  COMPLETAT AMB ÈXIT EL V TORNEIG DEL LLEDÓ DE LA POBLA DE MAFUMET

COMPLETAT AMB ÈXIT EL V TORNEIG DEL LLEDÓ DE LA POBLA DE MAFUMET

07/02/2022

Aquest diumenge 6 de febrer s'ha realitzat el 5è Torneig del Lledó de La Pobla de Mafumet per celebrar la festa Major d'hivern del municipi. S'hi van disputar dues modalitats, masculina i femenina, donant lloc a una satisfactòria participació de 26 jugadors i jugadores amb el control tècnic del Consell Esportiu del Tarragonès. Les instal·lacions del Complex Esportiu Municipals van acollir el torneig i les pistes de pàdel es van omplir de nou en aquesta cinquena edició. Les inscripcions varen ser totalment gratuïtes i els jugadors de pàdel van gaudir d'una festa esportiva excel·lent i segura.

 

La jornada finalitza amb l'entrega de premis als guanyadors i guanyadores del torneig de la mà de l'alcalde de la Pobla de Mafumet, Sr. Joan Maria Sardà, i la regidora d'esports de la Pobla de Mafumet i presidenta del CET, Srta. Estefania Serrano.

 

 

Resultatshttps://www.cetarragones.cat/contents/92925v-torneig-pdel-pobla-mafumet-2022-resultats-final.pdf

 

Àlbum de fotografíeshttps://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums/72177720296510308

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar