Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONCLOU SATISFACTÒRIAMENT EL CURS DE MONITOR D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU

CONCLOU SATISFACTÒRIAMENT EL CURS DE MONITOR D'ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L'ÀMBIT POLIESPORTIU

24/01/2022

El passat dissabte 22 de gener es va finalitzar el curs de monitors/es d'activitats de dinamització en l'àmbit poliesportiu que ha tingut lloc aquest Nadal, sumant un total de 20 inscrits i inscrites. El curs ha estat coorganitzat pel Patronat Municipal d'Esports de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès. Aquest, s'ha pogut completar sense dificultats majors tot i el nombre creixent de casos COVID-19 (i les seves noves variants) que hi ha hagut al llarg del mes de gener d'aquest any 2022. La programació del curs s'ha hagut d'allargar un parell de setmanes, però les activitats s'han pogut realitzar gràcies al degut compliment de la normativa de prevenció al contagi del virus.

Les activitats i classes formatives han tingut lloc en l'Institut Collblanc de la Canonja, en el PMET a Campclar i de forma telemàtica (Online). Els alumnes participants que hagin superat els requisits establerts del curs, podran a més, obtenir l'habilitació al ROPEC, Registre Oficial per a Professionals Esportius de Catalunya, el qual és obligatori per poder dirigir activitats esportives dins del marc de Catalunya.

El Consell Esportiu del Tarragonès ja preveu dur a terme una nova convocatòria per realitzar un altre curs intensiu que tindrà lloc els mesos de juny i de juliol.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar