Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL PMET I EL CET CONVOQUEN UN NOU CURS DE MONITORS/ES ÀMBIT POLIESPORTIU AL NADAL

EL PMET I EL CET CONVOQUEN UN NOU CURS DE MONITORS/ES ÀMBIT POLIESPORTIU AL NADAL

13/11/2021

El Consell Esportiu del Tarragonès, conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona (PMET), el suport de l’Institut Collblanc de la Canonja i amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE), convoca un nova edició del CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU.

Recordem que aquesta formació faculta als alumnes a que es puguin donar-se d’alta al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

Aquest registre habilita professionalment per a poder treballar, en aplicació de la regulació vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per acreditar la superació del curs i accedir a la certificació de la formació és IMPRESCINDIBLE haver realitzat satisfactòriament tots els següents blocs:

-          BLOC GENERAL CIATE. 15h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.
-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h
-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

La formació, programada de manera intensiva i amb un format presencial i virtual, es desenvoluparà del 18 de desembre de 2021 al 8 de gener de 2022 a les Instal·lacions de Campclar del PMET (Anella Mediterrània) i a l’Institut Collblanc.

Tota la informació corresponent a la convocatòria es pot consultar al següent enllaç de la nostra web:
https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar