Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  DISPONIBLE EL LLIBRE D’ACTIVITATS DEL CONSELL ESPORTIU PER AL CURS 2021-2022

DISPONIBLE EL LLIBRE D’ACTIVITATS DEL CONSELL ESPORTIU PER AL CURS 2021-2022

27/10/2021

Una vegada els escenaris estan sent més favorables, teniu a la vostra disposició, a la nostra pàgina web, el llibre d’activitats del Consell Esportiu del Tarragonès per a aquest curs 2021-2022; curs que esperem sigui el de la tant desitjada recuperació de la màxima normalitat possible.

Una guia amb tota la informació necessària i detallada, dels diferents programes esportius i activitats que es desenvolupen des del Consell, en les seves quatre grans àrees d’actuació:

1. L’Esport Escolar, vehiculats principalment pels programes de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat: Jocs Esportius Escolars de Catalunya i Pla Català d’Esport a l’Escola

2. L’esport per a la Solidaritat i la Cohesió social (programes per a persones amb diversitat funcional; foment de l’esport femení,...)

3. Els programes esportius en el Lleure (competicions per adults; campus de vacances, programes de promoció i serveis esportius, organització d’esdeveniments,...

4. L’Àrea de Formació, especialment dirigida als cursos de monitors/es poliesportius/es de l’Escola Catalana de l’Esport i la Formació del Professorat d’Educació Física.

També es defineix la programació inicial dels premis i de la beca Auriga Fvscvs, per reconèixer l’esforç i la dedicació tant dels nostres esportistes com de la resta d’agents implicats en el foment de l’esport a la nostra comarca i de la investigació i recerca en l’àmbit esportiu.

Enllaç del programa: https://www.cetarragones.cat/contents/85867llibret-activitats.pdf 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar