Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ACORD DE COL·LABORACIÓ DEL CET AMB SALTING TÀRRACO

ACORD DE COL·LABORACIÓ DEL CET AMB SALTING TÀRRACO

07/10/2021

El Consell Esportiu del Tarragonès ha arribat  a un acord de col·laboració amb SALTING TÀRRACO, rubricat per la recent signatura del conveni a càrrec del seu representat, Sr. Marcel Roselló, amb la presència també del gerent de l’empresa, Sr. Javier Escribano, i de la Sra, Estefania Serrano, presidenta del CET.

En el conveni es contempla la intenció de col·laborar conjuntament en la promoció, la difusió i la dinamització d’activitats esportives i promocions especials, com la voluntat de Salting Tarraco de donar suport també a iniciatives i esdeveniments del propi consell esportiu, en la línia dels acords que està promovent la nostra entitat amb empreses i institucions del territori.

Salting Tarraco (www.saltingtarraco.com), compta amb un ampli recinte amb una possibilitat molt variada d’activitats i zones (llits, parkour, calistènia, kids, rocòdrom, tirolines,...) que garanteixen la pràctica d’activitat física segura i la diversió, perfectament adaptades a tot tipus d’edats.

Recentment, dins del marc de l’acord, els nostres infants del Campus d’estiu de la Pobla de Mafumet (setembre) van poder gaudir d’allò més a la sortida prevista dins de la programació d’activitats del casal.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar