Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ELS AVRIGA FVSCVS TORNEN A FICAR EN VALOR L’ESPORT AL TARRAGONÈS

ELS AVRIGA FVSCVS TORNEN A FICAR EN VALOR L’ESPORT AL TARRAGONÈS

05/10/2021

La Pobla de Mafumet va acollir el passat dissabte la Gala dels Premis Avriga Fvscvs que entrega anualment el Consell Esportiu del Tarragonès (CET). Uns premis que, en els seus 13 anys de vida, s’ha convertit en un marc referencial on una gran part de l’esport comarcal es veu perfectament representat. Un esdeveniment que, com així indicava Estefania Serrano, presidenta del CET, “tot i amb l’obligat parèntesi provocat de la pandèmia, ens permet any rere any oferir un reconeixement públic al treball i a la promoció de l’esport en esport escolar i al foment de l’esport a la comarca”.

En aquest primer acte públic arran de l’esclat de la pandèmia, Estefania Serrano, va voler retre un record entranyable a la figura de l’enyorat vicepresident de l’entitat, Enric Rovira, que va traspassar el passat any.

L’entrega de guardons es va iniciar amb les 10 distincions directes que els ajuntaments tenen potestat de lliurar, dins del marc dels Fvscvs. Així, diferents alcaldes i regidors dels municipis del Morell; Els Pallaresos; Perafort i Puigdelfí; la Pobla de Mafumet; Tarragona; Altafulla; El Catllar; Creixell; La Riera de Gaià i Torredembarra, van tenir l’oportunitat de fer un reconeixement públic a diferents esportistes, clubs i associacions del seu municipi.

També, dins de la vessant més acadèmica dels Avriga Fvscvs, es van lliurar els guardons pels treballs de recerca de de la Beca d’estudiants 2020, a Marina Arboç de l’Institut Torredembarra; de la Beca d’estudiants de la present edició 2021, a Ona Alonso de l’Institut Altafulla i, finalment, de la Beca del Treball d’Investigació 2021, al seu autor, Biel Enric Arilla.

Després de una engrescadora actuació d’il·lusionisme, van passar a la part final de la gala, amb el lliurament dels Premis de les 12 categories convocades. El premi al club o associació pel suport en la represa de l’activitat esportiva va ser pel Club de Beisbol Wolves de Tarragona. José Antonio Carrasco Muñoz del RC Nàutic Tarragona va estar reconegut per l’impuls a la reactivació esportiva postpandèmia. L’esdeveniment pel foment de l’esport en persones amb diversitat va estar dirigit al Campus Som Esport Adaptat de l’Associació Deportiva Torreforta. L’AECC - Catalunya contra el Càncer va estar guardonada per la promoció de valors, joc net i hàbits saludables.

Per la seva banda, el projecte Suma’t a l’Okei del Club Hoquei Vila-seca va estar guardonat com premi al millor programa d’edat escolar. Els Avriga Fvscvs també posen l’accent en l’esport adult, reconeixen enguany la trajectòria de Gemma Zapater Rodríguez del Club Vela Platja Llarga. Aquesta edició alguns guardons tenen diversos premis patrocinats per companyies del territori que donen suport al CET. El Premi Wala a l’equip masculí que hagi destacat pels seus mèrits esportius, va tenir dos guanyadors, l’equip cadet masculí preferent del Club de Bàsquet Tarragona i l’equip de futbol juvenil masculí - divisió d’honor del Gimnàstic de Tarragona. El Premi Everama a l’equip femení va anar per l’aleví-infantil femení de patinatge de velocitat del Club Gimnàstic de Tarragona. Els esportistes Carles Coll Martí i Lucía González Nuez del Club Natació Tarraco van rebre, respectivament, el Premi Asisa a l’esportista masculí en edat escolar i el Premi Salting a l’esportista femenina en edat escolar. Mediaframe reconeix al periodista Rafael Marrasé pel tractament informatiu de l’esport al Tarragonès.

Per últim, el Premi Fvscvs especial del Consell Esportiu del Tarragonès va anar mans d’una altra periodista, Danae Boronat, en reconeixement a la seva trajectòria professional que, al no poder estar present per motius professionals, enviava un missatge de vídeo a tots els presents agraint el reconeixement rebut des de casa i posant en valor la tasca d’institucions i entitats.

A la cerimònia van assistir, entre altres autoritats i representants, l’alcalde de la Pobla de Mafumet, Sr. Joan Maria Sardà; la representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Sra. Carmina Bay; el president del Consell Comarcal del Tarragonès, Sr. Òscar Sánchez; la representant de la Diputació de Tarragona, Sra. Silvia Puerto i el Sr. Jaume Domingo, president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Un primer acte del recent iniciat curs escolar, que va aplegar unes 200 persones, amb el desig de l’entitat i de tot el sector esportiu que es vegi recolzat per la màxima normalització i reactivació de l’activitat física i de l’esport al Tarragonès.

Podeu consultar l’àlbum de fotos al nostre apartat de Flickr https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar