Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  MEETING DEL PROJECTE EUROPEU INCLUSIU PLAYINC A TARRAGONA

MEETING DEL PROJECTE EUROPEU INCLUSIU PLAYINC A TARRAGONA

17/09/2021

Aquests passat dimecres i dijous, el Consell Esportiu del Tarragonès va acollir una trobada de tècnics i tècniques pertanyents a associacions esportives d’Itàlia, Àustria i de Catalunya, amb motiu de la implantació del projecte d’àmbit europeu “Let’s all children PLAY INClusion (PLAYINC)”, lligat al programa ERASMUS+. També van participar de manera virtual altres representants d’aquests països i de Croàcia.

Durant les tres jornades programades es varen desenvolupar diferents conferències i tallers amb l’objectiu de dissenyar una aproximació comuna a la implementació d’esports adaptat orientats a promoure la inclusió per infants amb discapacitats de desenvolupament i cognitives juntament amb infants sense discapacitat de màxim 13 anys; així com, establir una xarxa inclusiva d’entitats de promoció esportiva que comparteixin una metodologia comuna a l’hora de proveir activitat esportiva inclusiva.

La Unió de Consells Esportius de Catalunya que és l’entitat del nostre país vinculada amb el projecte, va tenir la deferència de convidar-nos a representar-los i a formar part del mateix, davant la dilatada experiència i volum d’activitats que generem dins d’aquesta àrea de cohesió social i d’integració. En aquest sentit, dins del projecte pilot que estem implementant, hem implicat a professorat i tècnics de l’Escola SOLC de Tarragona, de l’Institut Collblanc de la Canonja, de l’Institut Torredembarra i de l’Associació TOC-BOL, entitats que habitualment participen a les nostres iniciatives amb alumnes i persones amb diversitat funcional.

Una vegada es desenvolupin les propostes a cada seu, es realitzarà una avaluació i conferència finals amb l’elaboració també d’una guia i d’una plataforma PLAYINC que asseguri la continuïtat i la consolidació del programa.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar