Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  REUNIÓ DELS JURATS DE LA BECA I DELS PREMIS AVRIGA FVSCVS 2021

REUNIÓ DELS JURATS DE LA BECA I DELS PREMIS AVRIGA FVSCVS 2021

03/09/2021

Aquest passat dimecres, han tingut lloc les respectives reunions dels jurats seleccionats, tant de la Beca com dels Premis Avriga Fvscvs 2021, que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès. En primer lloc, el jurat de la Beca va analitzar i deliberar els diferents treballs presentats a la convocatòria que, aquest any, compren les dues modalitats, la de Projecte de treball d'investigació i la de Treballs de recerca o síntesi d'estudiants realitzats durant el curs 2020/21.

La composició del jurat de la Beca, escollit a proposta de la comissió directiva del CET i presidit per la Sra. Estefania Serrano, ha està integrat també per diferents professionals i docents de l'àmbit educatiu i universitari, com la Sra. Elisa Vedrina, el Sr. Pau Arbós i el Sr. Mario Téllez, que també representava al Consell Comarcal del Tarragonès, que han aportat la seva visió acadèmica i rigor metodològic per tal definir els treballs mereixedors del primer premi d'ambdues modalitats.

Tot seguit, es va procedir a la reunió del jurat dels Premis que, tal com preveuen les bases, va estar integrat per les següents persones: Presidenta del jurat, Sra. Estefania Serrano (presidenta del CET); vicepresident, Sr. Mario Téllez (representant del Consell Comarcal del Tarragonès); Vocals: Sra. Carmina Blay (Representant Territorial a Tarragona de la Secretaria General de l'Esport); Sra. Mireia Morales (regidora de l'ajuntament de La Pobla de Mafumet); Sra. Alícia Fernández (directora Col·legi La Salle Tarragona); Sra. M. Teresa Fuster (exgimnasta internacional); Sr. José Miguel Escalona (representant del COPLEFC); Octavi Saumell (en representació dels mitjans de comunicació) i el Sr. Pere Valls (vicepresident CET). Actua com a secretari el Sr. Pau Arbós (membre de la comissió assessora del CET).

El jurat va debatre i dictaminar en profunditat sobre les 33 candidatures presentades pels molts agents esportius de la comarca a les 12 categories convocades en aquesta edició que, evidentment, ha estat marcada i condicionada pels diferents escenaris de confinament i successiva reactivació esportiva durant el curs 2020/21.

Es donarà publicitat, tant al dictamen del jurat de la beca, com al del jurat dels Premis, a la Gala de Lliurament dels corresponents guardons que tindrà lloc a la Carpa Exterior de la Pobla de Mafumet, el dissabte 2 d'octubre en jornada matinal. A l'acte de lliurament, també s'afegiran les diferents distincions directes que hagin presentat els ajuntaments de la comarca, tal com també es contempla a les bases dels Premis.

Més informació a https://www.cetarragones.cat/avriga-fvscvs

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar