Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  BALANÇ POSITIU DELS CAMPUS MULTIESPORTIUS DEL MES DE JULIOL

BALANÇ POSITIU DELS CAMPUS MULTIESPORTIUS DEL MES DE JULIOL

10/08/2021

El passat 28 de juny donàvem el tret de sortida als diferents campus multiesportius que s’han organitzat des del Consell Esportiu amb la col·laboració dels diferents Ajuntaments implicats. Durant el mes de juliol vam patir alguns entrebancs causats per la pandèmia, però sempre es van resoldre de forma diligent i seguint en tot moment les directrius de les autoritats sanitàries.

El campus de Renau, es va celebrar del 12 al 23 de juliol de 2021, en horari de matí de 9h a 13h i va aplegar un total de 14 infants repartits en dos torns. L’Ajuntament va posar a la nostra disposició el Casal i les instal·lacions esportives municipals, tant la pista poliesportiva com la piscina, aquesta última molt agraïda i esperada per tots els nens/es cada dia. Aquest campus donava continuïtat al ja celebrat el passat Nadal, consolidant una oferta esportiva i lúdica per a tots els nens/es del poble. 

Per una altra banda, del 5 al 30 de juliol es realitzava per segon any consecutiu, el campus multiesportiu de Perafort i Puigdelfí. En aquest cas, van ser una quarantena d’infants els que van gaudir d’un campus amb activitats molt variades: jocs psicomotrius, esportius, gimcanes, jocs cooperatius, tallers de manualitats, excursions-sortides pel municipi, amb especial atenció als jocs tradicionals, donat que enguany l’eix vertebrador o centre d’interès de tots els campus és: “Un món de Jocs Tradicionals”.

Per últim, el campus d’Altafulla, que ja ha arribat a l’equador d’aquesta edició, i que se seguirà realitzant durant tot el mes d’agost i les dues primeres setmanes de setembre. Durant aquest període més d’un centenar de nens/es ja han gaudit d’unes setmanes d’esport i diversió.

Properament podreu consultar la galeria d’imatges dels dos campus que ja s’han finalitzat, al següent enllaç de la nostra WEB: https://www.flickr.com/photos/cetarragones/albums

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar