Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  FINALITZADA LA TEMPORADA DE COMPETICIONS PER A ADULTS

FINALITZADA LA TEMPORADA DE COMPETICIONS PER A ADULTS

03/08/2021

El passat dijous 29 de juliol, l’estadi municipal de Camp Clar va ser l’escenari de la final de la Summer Cup 2021, proclamant-se com a vencedor de dita competició l’equip C.F. PISTA, que es va imposar per un ajustat 3-4 a l’equip Perú.

Amb aquest partit es dona per finalitzada la temporada de competicions per a adults, una temporada marcada per les dificultats ocasionades per la pandèmia però que s’han superat amb èxit en tot moment, gràcies a l’esforç conjunt de tots els agents implicats.

El passat mes d’abril, donàvem el tret de sortida a les diferents competicions per a adults organitzades, un total de 5 comptant entre totes elles amb 45 equips, fet que demostra la bona acollida i consolidació del programes d’esport per adults que es duen a terme. Les diferents competicions que es van realitzar van acabar amb els següents resultats finals:

  • Torneig Primavera Futbol 7: The Sailors: 1 vs Perú: 3 – Pentadom: 6 vs Segurnou A: 1
  • Torneig Primavera Futbol 11 Veterans: UE Veterans Creixell: 3 vs Veterans Torredembarra:1
  • Camp de Tarragona Cup de F7: Bayer de los Caídos: 3 vs Cervecería Denver&Broncos: 3 (imposant-se per penals el Bayer de los Caídos)
  • Copa Primavera PMET de Futbol Sala: Inter FS: 2 vs New Team:2 (3-2 penals)
  • Summer Cup 2021

Actualment ja s’està treballant de cara a l’organització de les competicions per al curs 2021-2022, que inclouran diverses modalitats i categories de futbol, futbol sala i bàsquet.

Es pot consultar tota la informació de la nova temporada de futbol a través de la pàgina web: https://minifutboltarragones.com/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar