Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  GAUDINT DELS JOCS AQUÀTICS A LA SECUITA AMB LES XXV JORNADES ESPORTIVES

GAUDINT DELS JOCS AQUÀTICS A LA SECUITA AMB LES XXV JORNADES ESPORTIVES

01/07/2021

Aquest dimecres, 30 de juny, ha tingut inici la primera sessió del programa “Tornem a Gaudir de les Activitats Aquàtiques”, emmarcada també dins les “XXV Jornades Esportives per a persones amb diversitat funcional”, que ha sorgit com a continuació de la recent celebració de les jornades lúdicoesportives celebrades al Parc del Francolí. Davant la bona resposta general rebuda i unes dades de participació força satisfactòries, ja que durant les 10 sessions que es van desenvolupar, hi vàrem participar 4 centres ocupacionals i 2 escoles d’educació especial, amb un total de 178 participants, s’ha considerat oportú seguir facilitant la reactivació de l’activitat física ens espais exteriors al tallers ocupacionals de la comarca.

 

El plantejament del nou programa serà seguir oferint activitats ludicoesportives i rítmiques però, en aquest cas, al medi aquàtic, tot gràcies al suport de l’Ajuntament de la Secuita que ens facilita la disponibilitat de la seva piscina durant les 4 jornades programades, distribuïdes amb el següent calendari.

DATA CENTRE OCUPACIONAL / TALLER
Dimecres, 30 de juny TALLER STO SOLC
Dimarts, 13 de juliol FUNDACIÓ ESTELA
Dimecres, 21 de juliol FUNDACIÓ TOPROMI
Dimecres, 28 de juliol FUNDACIÓ ONADA TARRAGONA

Aquesta 1a sessió han estat 9 els assistents del Taller STO SOLC, acompanyats dels seus respectius tècnics. La propera, amb la presència de la Fundació Estela, es preveu que siguin uns 35 els usuaris que gaudiran de la jornada.

 

Cal fer esment, que tot aquest projecte, seria difícilment viable sense el suport del grup de voluntariat del CET-APiFV, que es complementa perfectament amb el grup de tècnics del propi consell esportiu.

 

Podreu consultar una mostra del recull de fotografies de les 10 jornades  de l’anterior programa, celebrades al Parc de la Ciutat al nostre apartat de Flickr.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar