Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET CONVOCA LA 13a EDICIÓ DELS PREMIS AVRIGA FVSCVS

EL CET CONVOCA LA 13a EDICIÓ DELS PREMIS AVRIGA FVSCVS

10/06/2021

Des del Consell Esportiu del Tarragonès, ens plau informar-vos que ja teniu disponible les bases de la convocatòria dels XIII Premis Avriga Fvscvs 2021 al nostre web.

 

Per aquesta edició, evidentment, molt determinada per les circumstàncies i els efectes que ha provocat la pandèmia dins del sector esportiu, s’han establert 11 diferents categories, la distinció especial del CET i, com és habitual, l’apartat de distincions especials directes a proposta dels diferents ajuntaments de la comarca.

 

Les candidatures als premis podran ser presentades a iniciativa de persones, d’escoles, de les associacions de mares i pares, de les associacions esportives, dels ajuntaments del Tarragonès i de qualsevol altra institució o entitat vinculada als programes desenvolupats pel Consell Esportiu i/o a l’esport de base en general, ja siguin d’àmbit escolar, d’àmbit federatiu o d’esport per a tothom i en el lleure.

 

Les propostes s'han de presentar en format virtual en aquest enllaç, en el qual s’han d’indicar els mèrits que reuneixen els candidats d’acord amb aquestes bases, acompanyada imprescindiblement de la fotografia de la candidatura en format digital.

 

El termini de presentació de candidatures a les diferents categories dels premis serà el divendres, 16 de juliol de 2021.

 

Esperem continuar rebent el suport dels diferents agents esportius que, amb la seva implicació i la presentació de diferents propostes, aconsegueixen que els Premis puguin continuar sent un perfecte escenari comarcal de reconeixement a un gran ventall d’àmbits de l’esport i de l’activitat física al Tarragonès i, molt especialment per aquesta present edició, per tot el que representa poder reconèixer els grans esforços i mèrits dins de l’actual i gradual marc de reactivació esportiva.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar