Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'SKATECROSS ENTRA AMB FORÇA ALS JEEC

L'SKATECROSS ENTRA AMB FORÇA ALS JEEC

08/06/2021

Aquest dissabte passat, 5 de juny, es va celebrar, a la pista de l’Escola Josep Veciana de Perafort, la Trobada Tarragonès d'Skatecross, com a nova modalitat de patinatge en línia que es basa en la realització de circuits i curses d’obstacles, amb el doble objectiu de reactivar activitats d’aquesta disciplina esportiva i també per potenciar futures jornades específiques dins del marc dels Jocs Esportius Escolars a la nostra comarca.

Aquesta trobada va servir per fer un tastet d’iniciació amb diferents proves individuals i curses col·lectives amb presa de temps orientativa, com a antesala a les properes convocatòries, esperem que siguin ja amb la màxima normalitat possible, per al proper curs 2021/22.

El control tècnic de la jornada es van compartir amb diferents tècnics del Club Dojo Tàrraco i del Club Gimnàstic, i es va comptar en tot moment amb el suport de l’Ajuntament de Perafort i Puigdelfí.

Hi varen participar uns 40 escolars i 5 adults dels clubs organitzadors i les seves escoles i també de la recent creada escola municipal de patinatge en línia de l’Ajuntament de Perafort.

Podeu consultar els temps dels participants a l'enllaç següent.

També tindreu a la vostra disponibilitat l’àlbum de fotos al Flickr.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar