Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CONVOCATÒRIA D'ESTIU CURS MONITORS/ES POLIESPORTIUS A TORREDEMBARRA

CONVOCATÒRIA D'ESTIU CURS MONITORS/ES POLIESPORTIUS A TORREDEMBARRA

05/05/2021

Us informem que el Consell Esportiu del Tarragonès, amb conveni i l’autorització de l’Escola Catalana de l’Esport (ECE), convoca un nou CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, amb els seus quatre blocs preceptius. Recordem que aquesta formació que faculta els alumnes que es puguin donar d'alta al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC).

 

Aquest registre habilita a poder treballar, en aplicació de la normativa vigent, com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

 

Per acreditar la superació del curs i accedir al títol de monitor/a, és imprescindible haver superat les accions formatives següents:

-          BLOC COMÚ CIATE. 15 h

-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35 h

-          BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35 h

-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15 h

-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

 

La formació, programada de manera intensiva i presencial, es desenvoluparà del 28 de juny al 31 de juliol de 2021 a la seus de l’Institut Torredembarra i de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra. Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies i el tram corresponent, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents.

 

La seva convocatòria, els documents addicionals, el temari dels diferents blocs i la distribució horària, es poden consultar a l'enllaç següent del nostre web.

 

 

 

INSCRIPCIÓ. On-line accedint al següent enllaç: https://forms.gle/V9asHk9aKF2GjmQS9

Termini: la inscripció restarà oberta fins a cobrir les places convocades o, si no fos el cas, fins el dimarts anterior a l’inici del curs: 22-06-2021.

El CET es reserva el dret de cancel·lar el curs, quan el nombre d’assistents no arribi al mínim necessari per al desenvolupament de l’activitat.

 

Més informació a Consell Esportiu del Tarragonès, C/Zamenhoff, 5. Tarragona

www.cetarragones.cat – 977 249 484 – info@cetarragones.cat

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar