Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CURSETS DE PATINATGE EN LÍNIA PER A TOTHOM A PERAFORT

CURSETS DE PATINATGE EN LÍNIA PER A TOTHOM A PERAFORT

21/04/2021

L’ajuntament de Perafort i Puigdelfí, dins de la seva línia de foment de l’esport en edat escolar i de l’esport en família, com també per facilitar la progressiva reactivació de l’activitat física, davant l’actual escenari i sempre amb l’aplicació dels protocols vigents, convoca uns cursets de Patinatge en línia, que es desenvoluparan els dissabtes, en jornada matinal, des del 8 de maig al 19 de juny.

El control tècnic de les sessions anirà a càrrec del CET, dins també del marc de col·laboració general que mantenim amb l’ajuntament amb diferents iniciatives i serveis de caire esportiu.

Aquestes sessions, distribuïdes en grups d’iniciació i de perfeccionament d’1’30h de durada, estan adreçades tant a infants, com a adults, amb la possibilitat inclòs de fer grups en família i, tenint com a objectiu principal el poder consolidar i projectar aquesta escola municipal de patinatge pel proper curs escolar i així, progressivament, incorporar complementàriament la celebració de trobades lúdiques, rutes pel municipi, participació en jornades escolars i per adults del consell esportiu, etc.

La data límit d’inscripció finalitza el proper dimecres 5 de maig. L’activitat està oberta tant a persones empadronades, com també de fora del municipi.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar