Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EN MARXA ELS TORNEJOS DE PRIMAVERA MINIFUTBOL TARRAGONÈS F7 I F11 VETERANS

EN MARXA ELS TORNEJOS DE PRIMAVERA MINIFUTBOL TARRAGONÈS F7 I F11 VETERANS

14/04/2021

Després de gairebé un any esperant que sigui possible, per fi hem pogut reactivar les convocatòries de les lligues de futbol per adults dins del projecte MINIFUTBOL TARRAGONÈS, que des d'aquesta temporada engeguem amb l’acord subscrit amb MINIFUTBOL CATALUNYA, per organitzar conjuntament diferents lligues per adults de futbol 11, futbol 7 i futbol sala.

 

En aquest cas, dues han estat les modalitats que hem pogut engegar el cap de setmana passat:

TORNEIG DE PRIMAVERA DE FUTBOL 7.  Amb la participació de 10 equips. Torneig que es desenvoluparà a la seu del camp de Futbol 7 de la Pobla de Mafumet des del cap de setmana del 10/11 d’abril al 22/23 de maig amb 6 jornades programades.  Minifutbol Tarragonès - F7 TORNEIG DE PRIMAVERA.

TORNEIG DE PRIMAVERA DE FUTBOL 11 VETERANS.  Amb la participació de 11 equips, que jugaran a les seves pròpies seus i amb el mateix format competitiu que l’anterior, també, amb 6 jornades. Minifutbol Tarragonès - F11 TORNEIG PRIMAVERA.

 

La intenció d’ambdós organitzadors, un cop acabin aquests dos tornejos, és també la de poder convocar noves iniciatives de cara a aquest estiu, esperant que durant tota la temporada 21/22 es puguin desenvolupar finalment les diferents modalitats previstes amb la màxima normalitat possible.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar