Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  ACORD AMB EL CLUB WOLVES PEL FOMENT DEL BEISBOL ESCOLAR

ACORD AMB EL CLUB WOLVES PEL FOMENT DEL BEISBOL ESCOLAR

12/04/2021

Aquest divendres, el Club de Beisbol Wolves de Tarragona i el Consell Esportiu del Tarragonès han rubricat, amb la signatura del corresponent conveni, l’acord que té com a principal objectiu el foment la pràctica del beisbol a la comarca, amb el disseny i la programació d’actuacions conjuntes per a la dinamització de les seves modalitats escolars i la seva gradual incorporació a les activitats generades pel CET, dins del marc de l’esport escolar, ja siguin amb el format de trobades participatives o amb la generació de competicions oficials dels Jocs Esportius Escolar, com també, amb possibilitat de coordinació conjunta de serveis de monitor/es extraescolars a les escoles que en puguin estar interessades.

La primera eina per complir aquest objectiu general ha estat la implantació del programa de promoció esportiva, “BATEJA, CORRE, SALVA’T”,  amb el desenvolupament de diferents tallers d’iniciació a les escoles del Tarragonès, com ha estat recentment els que van poder celebrar a l’Escola Torroja i Miret de Vila-seca i que ara es vol potenciar a altres centres del Tarragonès durant el que queda de curs escolar i al proper curs 21/22.

Com a una de les accions complementàries, també es contempla continuar projectant accions formatives destinades al professorat d’Educació Física i d’altres agents esportius, com ja van tenir ocasió de gaudir el passat novembre amb una sessió virtual; com també, les gestions destinades a la potenciació de la seva progressiva incorporació dins de l’àmbit acadèmic i educatiu.

Sens dubte, tot un projecte molt consensuat entre ambdues entitats que esperem i desitgem, de ben segur, que en un termini no molt llarg es puguin assolir satisfactòriament totes les seves engrescadores expectatives.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar