Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  REUNIÓ DEL JURAT DE LA BECA AURIGA FVSCVS 2020

REUNIÓ DEL JURAT DE LA BECA AURIGA FVSCVS 2020

23/03/2021

Aquest matí ha tingut lloc la reunió del jurat seleccionat per tal d’analitzar i deliberar els diferents treballs presentats a la convocatòria de la Beca Auriga Fvscvs corresponent a l’edició del 2020 que, per motius de la pandèmia, va veure com el seu calendari inicial es va tenir que reconduir. Recordem que aquesta edició es correspon a la modalitat de Treballs de recerca o de síntesi realitzats per estudiants durant el curs 2019/20.

La composició del jurat, escollit a proposta de la comissió directiva del CET i presidit per la Sra. Estefania Serrano, ha està integrat també per diferents professionals i docents de l’àmbit educatiu i universitari, com la Sra. Elisa Vedrina, el Sr. Saturnino Gimeno i el Sr. Luis Marqués, que han aportat la seva visió acadèmica i rigor metodològic per tal definir el treball mereixedor del 1r premi.

Properament, es donarà publicitat al seu dictamen a l’acte de lliurament dels corresponents guardons del treball premiat.

Finalment, també recordem que podeu consultar a la nostra web (https://www.cetarragones.cat/auriga-fvscvs/beca-auriga-fvscvs/) les bases de l’edició del 2021, amb les dues modalitats convocades:

Modalitat I. Projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o residents a la comarca, individualment o en grup.

Modalitat II. Treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2020/21 per estudiants de Secundària matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar