Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CAMPUS MULTIESPORTIUS S. SANTA A TORREDEMBARRA, LA POBLA MAFUMET i RENAU

CAMPUS MULTIESPORTIUS S. SANTA A TORREDEMBARRA, LA POBLA MAFUMET i RENAU

19/03/2021

El Consell Esportiu del Tarragonès, amb la flexibilització progressiva dels diferents escenaris i seguint incidint amb l’objectiu de reactivar l’activitat física, l’esport i els serveis d’activitats a les entitats de la comarca, portarà el control tècnic dels tres Campus Multiesportius de Setmana Santa convocats pels ajuntaments Torredembarra, La Pobla de Mafumet i Renau, respectivament.

Tots tres campus es celebraran del dilluns 29 de març al dijous 1 d’abril en sessions matinals i amb la programació d’un ventall d’activitats multiesportives, lúdiques i didàctiques, engrescadores i motivadores per als infants, dirigides per tècnic/es esportius/ves amb habilitació professional ROPEC.

Davant les actuals circumstàncies d’excepcionalitat amb motiu de la COVID-19, estaran adaptats al plantejament, ràtios i a la regulació vigent que determinin les autoritats competents.

Podeu consultar tota la informació respectiva de cada seu al següent enllaç de la nostra WEB  https://www.cetarragones.cat/lleure/casals-esportius-i-de-lleure-educatiu/campus-multiesportiu-casals-setmana-santa/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar