Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  SIGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L'AECC

SIGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB L'AECC

17/03/2021

Estefania Serrano i Frederic Adan, presidents del Consell Esportiu del Tarragonès (CET) i de la Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) a Tarragona, respectivament, han signat un conveni de col·laboració per a informar i conscienciar sobre l'adopció d'hàbits de vida saludables per a la prevenció del càncer promovent la pràctica esportiva.

El CET facilitarà, a banda del suport a la difusió general, també la col·laboració puntual del seu grup de voluntariat, assessorament tècnic i material logístic disponible, per a donar suport organitzatiu a les iniciatives relacionades amb l'activitat física i la salut generades per la AECC o aquelles que es puguin dissenyar conjuntament.

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), la seva pràctica influeix en la prevenció de nombroses malalties. En el cas de persones amb càncer, l'exercici físic moderat (sempre sota supervisió mèdica i adaptat per professionals qualificats) té també un efecte terapèutic que contribueix a pal·liar moltes seqüeles dels tractaments oncològics com la fatiga, els vòmits o la pèrdua de massa muscular. A més d'ajudar a mantenir el cos fort i millorar l'estat d'ànim per a afrontar aquests tractaments.

La primera acció en la qual el CET tindrà l'oportunitat de prestar la seva col·laboració com a entitat esportiva serà en la carrera virtual que organitza la AECC a nivell nacional el pròxim 28 de març “En marxa per un futur sense càncer 2021“. Les inscripcions es gestionen a través de l'APP “Rockthesportvirtual” per 5,36€ amb opció d'adquirir el pack “En marxa” (samarreta, cinta per al cap i màscara commemoratives de la carrera).

Podeu consultar la informació al següent enllaç:

https://www.rockthesport.com/es/evento/carreranacional2021

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar