Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  VÍDEO-COMUNICAT MESURES CET PER AJUDAR A LA REACTIVACIÓ DE L'ESPORT I COMPETICIONS ESCOLARS

VÍDEO-COMUNICAT MESURES CET PER AJUDAR A LA REACTIVACIÓ DE L'ESPORT I COMPETICIONS ESCOLARS

17/03/2021

Video/Comunicat de la presidenta del CET, Estefania Serrano, sobre les mesures per ajudar a la reactivació de l'esport escolar i de l'inici de les competicions.

Des del Consell Esportiu del Tarragonès, coneixedors del gran esforç que estan fent les entitats i escoles, i en general tota la comunitat esportiva, volem donar el màxim suport possible per tal que entre tots puguem impulsar i reactivar l'esport escolar. Amb aquest objectiu i també amb la vocació d’oferir serveis dins de l’àrea de l’esport escolar, el CET ha acordat aplicar les següents mesures; una emmarcada dins de la possible recuperació de les competicions dels Jocs Esportius Escolars i, una altra, dissenyant un programa específic per dinamitzar mòduls d’iniciació esportiva en els centres escolars del Tarragonès.

Aquestes mesures es resumeixen en aquest dos punts claus, que volen ser una ajuda com a pla de xoc Esport i COVID-19:

 

- GRATUÏTAT del cost de la quota d'inscripció en les activitats dels JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA 20/21 - JEEC (quotes d'equip en els esports col·lectius i la quota d'inscripció d’entitat en les modalitats d’esports individuals). 

- Convocatòria del Programa "TORNEM A FER ESPORT A L'ESCOLA" . Facilitació del servei de monitoratge amb mòduls d'iniciació esportiva en horari no lectiu, amb un cost favorable i garantint l’aplicació de les directrius marcades per les autoritats sanitàries.

Esperem que aquestes dues iniciatives puguin beneficiar al màxim nombre d'esportistes en edat escolar possible i contribuir a cobrir els diferents buits que la pandèmia està ocasionant.

Us informem també que, arran que el PROCICAT ja permet dur a terme competicions dins el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, obrim formalment la convocatòria de la fase comarcal d’esports d’equip del Tarragonès.
La temporalitat prevista de les lligues serà del 17 d’abril fins al cap de setmana del 12 de juny.

Totes les activitats i/o competicions es desenvoluparan segons els protocols actualitzats del PROCICAT, tenint en compte el Pla d’acció de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física i el protocol de represa de la UCEC, prioritzant la vessant participativa i la seguretat dels nostres participants.

Us recordem que amb la llicència JEEC es poden dur a terme entrenaments sense restricció de grup bombolla ni del nombre màxim de participants. També amb la llicència oficial tramitada (JEEC o llicència federativa) es poden realitzar partits amistosos.

En breu també definirem les corresponents convocatòries dels esports individuals, segon la seva viabilitat i del seu tractament específic, com també les de les competicions d'equips que afecten a l'esport per adults.


Vídeos

COMUNICAT SOBRE LES MESURES PER AJUDAR A LA REACTIVACIÓ DE L'ESPORT ESCOLAR
Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar