Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  NOVA CONVOCATÒRIA DEL CURS MONITORS/ES ÀMBIT POLIESPORTIU

NOVA CONVOCATÒRIA DEL CURS MONITORS/ES ÀMBIT POLIESPORTIU

05/03/2021

Us informem que el Consell Esportiu del Tarragonès, amb el suport de l’Escola Elisabeth i del Club Natació Tàrraco i amb conveni i l’autorització de l’ESCOLA CATALANA DE L’ESPORT convoca un nou CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU.

Amb aquesta, ja són 6 les convocatòries que hem pogut desenvolupar, des de que es va definir aquest nou format fa dos cursos enrere. Una formació que faculta als alumnes a donar-se d’alta al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC), com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys, en centres educatius, AMPA’s, ajuntaments i patronats municipals d’esports, consells esportius, clubs i altres entitats esportives. També habilita per treballar als períodes de vacances escolars en campus, estades i casals esportius.

Per acreditar la superació del curs i accedir al títol de monitor/a és imprescindible haver superat les següents accions formatives:

-          BLOC COMÚ CIATE. 15h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE CIATE EN JOC I ESPORT. 35h.
-          BLOC ESPECÍFIC DE GESTIÓ DE PETITES ENTITATS ESPORTIVES. 35h.
-          CURS DE PROCEDIMENTS DE TÈCNIQUES I RECURSOS DE PRIMERS AUXILIS, 15h
-          PERÍODE DE PRÀCTIQUES de 150 hores o CERTIFICAT D’EXPERIÈNCIA EQUIVALENT.

El calendari programat va del 26 de març al 17 de maig de 2021 a Salou (Escola Elisabeth) i a Tarragona (seu del Consell Esportiu del Tarragonès i del Club Natació Tàrraco) 

Les places són limitades i, davant les actuals circumstàncies, s’aplicaran les mesures de prevenció regulades per les autoritats competents.

Tota la informació del curs i l’enllaç d’inscripció ho podeu consultar al següent enllaç de la nostra web: https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar