Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EL CET CONVOCA LA BECA AVRIGA FVSCVS 2021

EL CET CONVOCA LA BECA AVRIGA FVSCVS 2021

02/02/2021

Ja es poden consultar a la pàgina web les Bases de la BECA AURIGA FVSCVS 2021 (https://www.cetarragones.cat/auriga-fvscvs/beca-auriga-fvscvs/) que convoca anualment el Consell Esportiu del Tarragonès, amb l’objectiu de fomentar els treballs de recerca o d’estudis d’investigació relacionats amb l’esport i l’activitat física i afavorir la investigació en temes d’utilitat pràctica i social en l’àmbit esportiu, en qualsevol dels seus vessants.

En aquesta edició hi ha dues modalitats:

Modalitat I. Projecte de treball d’investigació que es refereixi a la comarca del Tarragonès en conjunt, o als municipis que la componen, o que l’hagin presentat persones nascudes o residents a la comarca, individualment o en grup.

Modalitat II. Treballs de recerca o de síntesi realitzats durant el curs acadèmic 2020/21 per estudiants de Secundària matriculats en un centre d’ensenyament secundari de la comarca, que estiguin cursant ESO, Batxillerat o un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS).

En ambdues modalitats la convocatòria és oberta i hi podran concórrer tots aquells treballs que s’ajustin a l’objecte de la beca, sempre que facin referència a l’esport i l’activitat física en sentit ampli i en qualsevol dels seus àmbits o possibles aplicacions.

Les sol·licituds i treballs s’han de trametre al Consell Esportiu del Tarragonès, fins al dia 30 de juny de 2021.

 

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar