Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  L'ESCOLA LA FLORESTA TAMBÉ APOSTA PER "L'ESPORT SEGUR"

L'ESCOLA LA FLORESTA TAMBÉ APOSTA PER "L'ESPORT SEGUR"

27/01/2021

Una altra de les iniciatives que estem desenvolupant durant aquesta situació tant adversa és l'activitat d'iniciació esportiva que hem engegat, conjuntament amb l'AMPA i l'Escola la Floresta, després de les vacances de Nadal. Aquesta activitat, amb la que ja portem uns anys col·laborant amb el seu control tècnic, està emmarcada dins del Pla Català de l'Esport a l'Escola, programa de la Secretaria General de l'Esport que té com a objectiu principal fomentar la pràctica esportiva en horari extraescolar.

Durant el que resta de curs, diferents infants de l'escola, podran gaudir d'una sessió setmanal de pràctica poliesportiva, distribuida en dos grups per jornada i trimestre, per tal d'arribar així al major nombre d'escolars.

Com es preceptiu, l'activitat està i estarà adaptada a les mesures d'higiene i seguretat definides a cada moment; com és el cas actual, ja que els dos grups es corresponen a ambos grups bombolla-aula.

Una evidència més que demostra que l'esport pot ser segur.

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors:

Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí Tancar