Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  EN MARXA UN NOU CURS DE MONITORS POLIESPORTIUS AL NADAL 2020

EN MARXA UN NOU CURS DE MONITORS POLIESPORTIUS AL NADAL 2020

22/12/2020

Aquest passat cap de setmana  es va engegar una nova edició del CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU, organitzat pel Consell Esportiu del Tarragonès amb conveni i l’autorització de l’ESCOLA CATALANA DE L’ESPORT.

Recordem que aquesta formació habilita professionalment com a monitor/a d’activitats poliesportives extraescolars i esportives de lleure, dirigides a menors de 18 anys al facultar la inscripció al REGISTRE OFICIAL DE PROFESSIONALS DE L’ESPORT DE CATALUNYA (ROPEC).

Tots els quatre blocs programats es desenvoluparan de manera intensiva durant aquestes dates de vacances de Nadal a les seus de l’Institut Collblanc de la Canonja, el Club Natació Tàrraco i a la pròpia seu del CET. Com es preceptiu, s’aplicaran totes les mesures preventives i d’higiene corresponents.

És voluntat del CET programar dues noves convocatòries més durant el present curs escolar 2020/21; una segona, al març-abril, aprofitant també les vacances de Setmana Santa i una tercera, al maig-juny.

Podeu consultar la informació del curs al següent enllaç de la nostra web:

https://www.cetarragones.cat/formacio/cursos-de-monitors/curs-monitora-dactivitats-de-dinamitzacio-en-lambit-poliesportiu-registre-ropec/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: