Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  El CET S'ADHEREIX A LA CAMPANYA “ESPORT SEGUR” (UCEC)

El CET S'ADHEREIX A LA CAMPANYA “ESPORT SEGUR” (UCEC)

11/12/2020

El Consell Esportiu del Tarragonès s’adhereix a la campanya de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), que sota el lema ‘Esport segur’, vol conscienciar la ciutadania i les institucions de la importància de practicar activitat física i de col·laborar perquè, també en aquesta situació de pandèmia, l’esport escolar es pugui practicar amb total seguretat.

Els consells reiteren que s’han pres totes les mesures higièniques i de seguretat perquè infants, joves i adults puguin tornar a practicar esport amb garanties davant la Covid-19.

Amb l’objectiu de garantir l’accés a l’esport de tots els nens i nenes de Catalunya, els consells esportius proposen adoptar un Pla de xoc per l’esport escolar on tothom tingui garantida la pràctica esportiva escolar. La campanya ‘Esport segur’ tindrà difusió arreu del territori català i també en l’àmbit digital, donant visibilitat als valors positius de l’esport i als beneficis que l’activitat física té per als més petits a l’hora d’aprendre i divertir-se a través del joc.

A banda de llançar un missatge de tranquil·litat a les famílies i d’animar als esportistes a practicar esport també durant aquest curs escolar, des dels consells esportius han volgut aprofitar el llançament de la campanya per fer una crida a la col·laboració dels centres educatius, les institucions públiques i les famílies, per facilitar la tasca dels professionals de l’esport a l’hora de desenvolupar les activitats amb les màximes garanties higièniques i de seguretat.

Des de fa un temps, i davant les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), els Consells Esportius de Catalunya promouen la pràctica de l’activitat física per combatre els efectes del sedentarisme en la societat. Per això, recorden que és essencial impulsar hàbits de vida saludable entre els més joves i mostrar-los els beneficis de l’esport per a la salut.

S’adjunta nota de premsa de la UCEC referent a la campanya.


documents adjunts

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: