Consell Esportiu del Tarragonès
Inici  >  Notícies  >  CAMPUS DE NADAL A LA POBLA DE MONTORNÈS, LA RIERA DE GAIÀ i RENAU

CAMPUS DE NADAL A LA POBLA DE MONTORNÈS, LA RIERA DE GAIÀ i RENAU

11/12/2020

El Consell Esportiu del Tarragonès amb el suport dels respectius ajuntaments, La Pobla de Montornès, La Riera de Gaià i Renau, convoca diferents Campus Multiesportius de Nadal el dies laborables de les vacances nadalenques del 22 al 31 de desembre, en horari matinal de 9 a 13h i amb la possibilitat d’acollides de matí i migdia.

El desenvolupament definitiu dels diferents Campus vindrà determinat, evidentment, per la viabilitat efectiva segons la regulació vigent per part de les autoritats competents a l’estar condicionat al tram i els paràmetres de desescalada que estiguin en vigor per aquestes dates, aplicant-se oportunament totes les mesures de seguretat i higiene definits als protocols corresponents.

Els Campus estan dirigits a infants d’Educació infantil i Primària, nascuts/des entre 2016 (P4) i 2009 (6è). L’eix d’animació per aquesta edició serà “Jugant amb els estels”, de manera que cada dia, dins de les diferents activitats programades, es descobriran aspectes al voltant del món dels estels.

Es desenvoluparan activitats com jocs psicomotrius, esportius, gimcanes, d’orientació, cooperatius i tradicionals; tallers de manualitats; activitats didàctiques; musicals i excursions-sortides pel municipi. Tot i ser Nadal, es potenciaran i es prioritzaran, sempre que es pugui, les activitats a l’aire lliure; excepte aquelles que per les seves característiques o per causes meteorològiques s’hagin de fer en espais coberts.

Podeu consultar tota la informació i formularis d’inscripció al següent enllaç de la nostra WEB https://www.cetarragones.cat/lleure/casals-esportius-i-de-lleure/campus-multiesportiu-casals-de-nadal/

Partners principals:

Partners oficials:

Partners Institucionals:

Col·laboradors: